adriavillagabriella.eu

Bármely – a weblap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az adriavillagabriella.eu oldal részére ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az adriavillagabriella.eu oldal – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A adriavillagabriella.eu oldal az Ön által megadott adatokat és információkat kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

• megrendelések foglalások intézése

Az adriavillagabriella.eu oldal az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Az adriavillagabriella.eu weblapon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. Nem kötelező!
A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek a jobb és gyorsabb műkődés miatt. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. Make your dreams come true with the starburst kostenlos spielen.

Az adriavillagabriella.eu oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap ezen részén mindig tájékozódhat.
A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Adatvedelemi nyilatkozat PDF letöltése