Általános Szerződési Feltételek

Az Adria Villa Gabriella felhasználási szabályzata

A rendszer használata ingyenes, ezért a lefoglalt szobák -esetlegesen a visszaigazoltnál magasabb áron – harmadik személy részére való további, értékesítése nem megengedett.

Valamennyi az elszállásolási szerződésből következő igény és kötelezettség kizárólag Ön és a lefoglalt szálláshely között jön lére. A megrendelt szolgáltatás ellenértéke közvetlenül a szálláshelynek fizetendő.  A fizetés a szálláshelyen euróban történik, de a szálláshely természetesen elfogadhat az euró árnak napi árfolyamon megfelelő összegű más valutát is. Egyéb fizetési mód (pl. átutalás) a szálláshely és a vendég közötti megegyezés alapján lehetséges.

A foglalási szándék már a foglalási folyamat lezárása után kötelező érvényű. A foglalási rendszer a foglalási szándék visszaigazolását, valamint a szállodával történt kommunikáció után a végleges visszaigazolást a megrendelő által megadott e-mail címre automatikusan továbbítja.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég, ill. megrendelő felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, az Adria Villa Gabriella fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel a elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Ugyanez vonatkozik olyan esetekre is, amikor adott e-mail címről halmozva érkeznek olyan foglalások, hogy a vendég a szállodába lemondás nélkül nem érkezik meg.

A szálláshely lemondási szabályai:

A kötbér mértéke lemondás esetén, az érkezés előtt:
15nap – 7nap között: 35%,
7 nap – 1 nap között: 70%,
24 órán belül vagy lemondás elmaradása esetén: 100%.

Az előfoglalás során egyeztetett apartman számának esetleges cseréjét, az apartmanház fenntartja magának. Ezesetben a felkínált csere apartman hasonló értékü kell legyen az eredeti aprtmannal.

A foglalás lezárása egyúttal a vendég, ill. megrendelő foglalásban megadott adatainak a lefoglalt szálláshely felé történő továbbításához való hozzájárulást is jelenti.

Felek a jelen szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés 60 napon belül nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Fővárosi Bíróság vagy Horvát Bíróságok illetékességének vetik alá magukat.A vitás kérdések rendezésének költségeit a bérlő ügyfélre terheljük.

ÁSZF PDF Letöltése